Pastorale wacht (06 - 1901 7292)

Vanaf 1 januari 2016 werkt de St. Paulusparochie voor pastorale nood samen met de St. Ludgerparochie, Lichtenvoorde e.o. In situaties van ziekenzalving/ziekenzegening of andere momenten waarbij u een beroep wilt doen op urgente geestelijke zorg kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 1901 7292 (uitsluitend in dringende gevallen).

Dit nummer kan gebeld worden op alle weekdagen (dus niet alleen in het weekend) en geldt dus alleen in dringende situaties.

Via dit nummer kunt u aangeven wat uw hulpvraag is en de persoon die u te woord staat, neemt contact op met een pastor. Vervolgens wordt u dan teruggebeld.

Voor het bespreken van een uitvaart in de St. Paulusparochie kunt u contact opnemen via het centrale nummer: 06 - 2485 5201.