9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Woensdag 20 November 2019, 19:30 Neede, Achterhuis

Filmavond

De commissie Ontmoeting & Inspiratie vertoont om 19.30 uur in het Achterhuis, Borculoseweg 43 in Neede de film "Testament van een missie, sporen van spiritijnen".
Er is gelegenheid in gesprek te gaan met één van de in de film acterende paters (pater Harrie Tullemans CSSp) en de beide filmmakers (Nelleke Dinnissen en Paul van Laere).

Meer informatie: Filmavond "Testament van een missie, sporen van spiritijnen"