Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Agenda

Dinsdag 28 Januari 2020, 19:30 Lichtenvoorde, Ludgerzaal, ingang achterzijde parochiecentrum

Gespreksavond om met elkaar te spreken over de vieringen en alles wat daarmee te maken heeft

Uitnodiging voor alle parochianen!
Een interessante avond om met elkaar te spreken over de vieringen en alles wat daarmee te maken heeft.

Waar: St. Ludgerzaal in Lichtenvoorde (achterkant kerk bij de parkeerplaats)
Wanneer: dinsdag 28 januari vanaf 19.30 uur
Waarover: Het kleine witte boekje dat kardinaal Eijk geschreven heeft bij begin van het Jaar van de eucharistie
Moet ik dat helemaal gelezen hebben? Nee, hoor!
Hoort het Emmaüs verhaal daar ook bij? Jazeker!

In verband met de koffie/thee willen we graag weten of je van plan bent te komen? Doorgeven aan Tel. 0544-464663

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook online is deze brief te lezen https://www.aartsbisdom.nl/pastorale-brief-bij-jaar-van-de-eucharistie/