Op de pagina's van onze website kunt u meer te weten komen over onze locatie Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming Beltrum.

Bezoek- en postadres: Parochiecentrum, Achterom 2, 7156 ME Beltrum
Telefoon: 0544 – 48 21 11

Wat bieden we u:
* In de liturgie en de vieringen kunt u een rustpunt vinden en kracht opdoen voor uw dagelijkse leven.
* In de preek krijgt u de bijbel uitgelegd met het oog op actuele vragen over uw persoonlijke leven of de maatschappij.
* In onze locatie kunt u een geloofsgemeenschap vinden waar mensen naar elkaar omzien, hun zorgen met elkaar delen en hun talenten gebruiken om de parochie en de kerk gestalte te geven.

Wij wensen u veel leesplezier als bezoeker van onze website.

WIL JIJ MISDIENAAR WORDEN?

Dan helpen we je graag om dit voornemen waar te maken. Nadat je je Eerste Heilige Communie hebt ontvangen mag je misdienaar worden en dan mag je soms de priester helpen in de H. Mis. Dat ga je doen samen met anderen. Daarvoor wordt een schema opgesteld en ruilen kan ook.

Heb je hier zin in of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de Sint Paulusparochie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de Sint Ludgerparochie Voor vragen kun je natuurlijk ook bij pastoor de Jong of pastor den Hartog terecht wanneer je in de kerk bent. Zaterdag 21 september aanstaande gaan we naar de gezellige Tarcisiusdag in Utrecht, een dag voor alle misdienaars uit het aartsbisdom.

Met vriendelijke groet, Carla. C.A.M Roetgerink, pastoraal werkster. Tel. 06 207 395 64

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292

23 sept 2019

Thomas Merton-lezing