Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Bij de ingang van onze begraafplaats staan drie bomen. Verwijdering van meest linkse boom (zie foto) is noodzakelijk vanwege de veiligheid. De gezondheid van deze boom laat het niet toe deze nog langer te laten staan. Verwijderen is de enigste optie.

De verwijdering zal plaatsvinden op zaterdag 19 september van 08.00 tot +/- 12.00 uur. Gedurende deze werkzaamheden is bezoek aan de gegraafplaats niet mogelijk en is daarom gesloten.

De Kerkhof commissie.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"