Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De officiële opening van Juffrouw Bellefleur in de pastorie van de R. K. Kerk in Beltrum

De officiële opening van Juffrouw Bellefleur in maart kon vanwege het coronavirus helaas geen doorgang vinden, maar op vrijdag 11 september is dit nieuwe kinderdagverblijf in Beltrum alsnog officieel van start gegaan.

Dit kleinschalige kinderdagverblijf gehuisvest in de oude pastorie naast de kerk van Beltrum werd geopend in aanwezigheid van ouders, medewerkers en relaties. Zo’n twintig kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar maken inmiddels gebruik van deze kleinschalige voorziening of gaan dit binnenkort doen. Met name jonge baby’s, maar dat is normaal bij een opstartend kinderdagverblijf.

Bij Juffrouw Bellefleur werken inmiddels drie pedagogisch medewerksters.

Voor meer informatie: Kim Kroekenstoel 06-42 60 86 20.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"