Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

In onze Parochie locatie Beltrum bestaat er de mogelijkheid om via de Kerkradio de vieringen te volgen/te beluisteren.

Dit draadloze systeem, waarbij de gebruiker middels een kleine ontvanger (formaat huistelefoon) en luidspreker de vieringen kan beluisteren is ideaal voor mensen die om welke reden dan ook niet zelf naar de kerk kunnen komen. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn, bijv. tijdens ziekte, want het apparaatje is simpel te plaatsen en direct te gebruiken.

Op deze pagina staat informatie hoe de kerkradio werkt.

De Kerkradio kunt u via het parochie secretariaat huren. U sluit hiervoor het huurcontract Kerkradio af.

Hieronder ziet u welke informatie moet worden ingevuld.

Hieronder ziet u een afbeelding van de betreffende Kerkradio.

Download hier de handleiding voor de Kerkradio

Voor meer informatie neem contact op met:

Parochiesecretariaat:

Het Parochie- / locatiesecretariaat is gevestigd in het parochiecentrum

(0544 - 48 21 11)

Adres: Parochiecentrum, Achterom 2, 7156 ME Beltrum

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"