9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De Beltrumse kerk zet de deuren in de maanden juli en augustus open voor bezoekers die de kerk willen bezichtigen. De openstelling is elke woensdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de bezichtiging zijn vrijwilligers aanwezig die de bezoekers een toelichting kunnen geven.

De Beltrumse Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk staat bekend om het prachtige schilderwerk, karakteristieke baksteenarchitectuur en glas-in-lood ramen. Afgelopen periode is hard gewerkt aan het herstel van de muurschilderingen. De kunstwerken komen hierdoor nog mooier tot hun recht. De restauratie van het schilderwerk is inmiddels voltooid. De komende zomermaanden gaan de deuren elke woensdag en donderdag open. Tijdens de opstelling zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen of voor het geven van een toelichting. Openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. T.a.v. de regels met betrekking tot het coronavirus, graag aandacht voor de 1.5 meter afstand.