Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De Beltrumse kerk zet de deuren in de maanden juli en augustus open voor bezoekers die de kerk willen bezichtigen. De openstelling is elke woensdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de bezichtiging zijn vrijwilligers aanwezig die de bezoekers een toelichting kunnen geven.

De Beltrumse Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk staat bekend om het prachtige schilderwerk, karakteristieke baksteenarchitectuur en glas-in-lood ramen. Afgelopen periode is hard gewerkt aan het herstel van de muurschilderingen. De kunstwerken komen hierdoor nog mooier tot hun recht. De restauratie van het schilderwerk is inmiddels voltooid. De komende zomermaanden gaan de deuren elke woensdag en donderdag open. Tijdens de opstelling zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen of voor het geven van een toelichting. Openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. T.a.v. de regels met betrekking tot het coronavirus, graag aandacht voor de 1.5 meter afstand.