24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

De volgende Echo verschijnt op 4 juni 2020

INLEVEREN KOPIJ VOOR DE NIEUWE ECHO nr 3 KAN TOT vrijdag 22 mei

Klik om de Echo te lezen.

Op deze pagina's kunt u meer te weten komen over de locatie H. Mattheus te Eibergen.

Adres kerk: Grotestraat 88, Eibergen

Wat bieden we u:

* In de liturgie en de vieringen kunt u een rustpunt vinden en kracht opdoen voor uw dagelijkse leven.
* In de preek krijgt u de bijbel uitgelegd met het oog op actuele vragen over uw persoonlijke leven of de maatschappij.
* In onze locatie kunt u een geloofsgemeenschap vinden waar mensen naar elkaar omzien, hun zorgen met elkaar delen en hun talenten gebruiken om de parochie en de kerk gestalte te geven.

Ik wens u in ieder geval veel leesplezier toe als bezoeker van onze pagina's.

Wilhelmien Fels de Vrught
Voorzitter locatieraad H. Mattheus Eibergen

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40