Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De Echo nr 6 verschijnt 22 oktober en inleveren kopij kan tot en met 9 oktober

Klik om de Echo te lezen.

Op deze pagina's kunt u meer te weten komen over de locatie H. Mattheus te Eibergen.

Adres kerk: Grotestraat 88, Eibergen

Wat bieden we u:

* In de liturgie en de vieringen kunt u een rustpunt vinden en kracht opdoen voor uw dagelijkse leven.
* In de preek krijgt u de bijbel uitgelegd met het oog op actuele vragen over uw persoonlijke leven of de maatschappij.
* In onze locatie kunt u een geloofsgemeenschap vinden waar mensen naar elkaar omzien, hun zorgen met elkaar delen en hun talenten gebruiken om de parochie en de kerk gestalte te geven.

Ik wens u in ieder geval veel leesplezier toe als bezoeker van onze pagina's.

Wilhelmien Fels de Vrught
Voorzitter locatieraad H. Mattheus Eibergen