Logo Parochie

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

"Wij dromen ervan dat de komende veertigdagentijd een zoektocht zal worden naar een nieuwe adem.
Dat we inspiratie mogen vinden in onze Bijbelse geloofstraditie, in onze tocht maar Pasen."

Vastend zoals vroeger, of bezinnend, bewust op weg gaan naar Pasen.
Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen.
Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven.

In een oecumenisch initiatief tijdens de periode van 17 februari tot en met 5 april, willen wij: Eveline Struijk, predikant van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken en Marga Engelage, pastoraal werkster van de parochie HH Twaalf Apostelen, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.

Bent u geïnteresseerd?
Geef u dan op bij www.pkneibergen-rekken.nl, of www.12apostelen.nl. Bij doorklikken op de link “Oikomeneachterhoek” (onderaan de voorpagina), vindt u het u het opgaveformulier. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak. Maar u mag ook uw aanmelding mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie in het afgelopen jaar ook de bezinningsmails in de Adventtijd heeft gekregen, hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Vóór 17 februari krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.

Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven, als ook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen?

Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!

Een hartelijke en inspirerende groet van
Marga Engelage en Eveline Struijk

Parochie HH. Paulus en Ludger