Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

In situaties van overlijden, ziekenzalving/ziekenzegening, in momenten waarbij u een beroep wilt doen op geestelijke zorg, is onze pastorale wacht voor u telefonisch bereikbaar op nummer: 06-190 17 292

De contactpersoon zal u naar de aard van uw verzoek, verder helpen.

Wij denken met u mee, staan even naast u met aandacht, een gesprek van mens tot mens.

Wanneer u liever uw verhaal of vraag opschrijft, kunt u deze per mail versturen naar een lid van het pastoresteam. Deze behandelen wij vertrouwelijk.

De contactgegevens van de teamleden kunt u vinden op de pagina Pastoraal team.