9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

In situaties van overlijden, ziekenzalving/ziekenzegening, in momenten waarbij u een beroep wilt doen op geestelijke zorg, is onze pastorale wacht voor u telefonisch bereikbaar op nummer: 06-190 17 292

De contactpersoon zal u naar de aard van uw verzoek, verder helpen.

Wij denken met u mee, staan even naast u met aandacht, een gesprek van mens tot mens.

Wanneer u liever uw verhaal of vraag opschrijft, kunt u deze per mail versturen naar een lid van het pastoresteam. Deze behandelen wij vertrouwelijk.

De contactgegevens van de teamleden kunt u vinden op de pagina Pastoraal team.