9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

LogoDe commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden (alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”). In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema’s. We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 0544463045) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 0544464824).

Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (www.stpaulusparochie.nl → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.

PROGRAMMA VAN ONTMOETING & INSPIRATIE

september t/m december 2020

ma 21 sept. 19.30 uur

in het kader van de interkerkelijke vredesweek een avond met Enis Odaci in de Heilige-Martelaren-van-Gorcum-kerk, Rekkenseweg 42, Rekken; uiterlijk woensdag 16 september aanmelden bij Peter Müller; inloop v.a. 19.15 uur