9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

In de "Nieuwsflits die" het parochiebestuur in september heeft laten drukken en heeft gepubliceerd in de Groenlose Gids (voor de parochianen van Beltrum Groenlo en Lievelde) is een fout gemaakt bij het schema voor Lievelde.

Bij de twee vieringen met de Werkgroep staat als aanvangstijd 10.30 uur. Dit moet echter 9.00 uur zijn.

De "Nieuwsflits" die via de homepage van de parochiewebsite geraadpleegd kan worden is inmiddels aangepast op dit punt.