Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

In de "Nieuwsflits die" het parochiebestuur in september heeft laten drukken en heeft gepubliceerd in de Groenlose Gids (voor de parochianen van Beltrum Groenlo en Lievelde) is een fout gemaakt bij het schema voor Lievelde.

Bij de twee vieringen met de Werkgroep staat als aanvangstijd 10.30 uur. Dit moet echter 9.00 uur zijn.

De "Nieuwsflits" die via de homepage van de parochiewebsite geraadpleegd kan worden is inmiddels aangepast op dit punt.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"