Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Heeft u niet meer de mogelijkheid om de vieringen in de kerk te bezoeken (bijv. om gezondheidsredenen), dan biedt elke locatie in de St. Paulusparochie de mogelijkheid om de vieringen te volgen via Kerkradio of Kerkdienstgemist.nl.

De locatie Groenlo gebruikt hiervoor kerkdienstgemist.nl (via internet, beeld en geluid) en kerkradio (via de ether).
De locatie Rietmolen gebruikt hiervoor kerkdienstgemist.nl (via internet, alleen geluid, geen beeld).
Alle overige locaties gebruiken hiervoor alleen kerkradio (via de ether).

 

Meer informatie over kerkdienstgemist.nl

Op de website www.kerkdienstgemist.nl kunt u de naam van de kerk invoeren waarvan u de viering wilt volgen (bijv. 'Groenlo' of 'Rietmolen'). Als er op dat moment een viering is kunt u die volgen. Ook kunt u opnames van eerdere vieringen terugkijken (Groenlo) of terugluisterne (Rietmolen).

U kunt ook de "kerkdienst gemist"-app downloaden om de vieringen via uw smartphone te beluisteren.

Een groot aantal kerken in Nederland zijn aangesloten bij "kerkdienst gemist".

Het beluisteren van kerkdiensten is gratis. Kerken die gebruik maken van "kerkdienst gemist" betalen wel jaarlijks een bedrag voor deze dienstverlening.

 

Meer informatie over kerkradio

Kerkradio is rond het jaar 2000 ontwikkeld door Rivendel Electronics uit Borne. KPN voerde toen een forse prijsstijging door voor hun dienst "Kerktelefoon" (via de telefoonlijn een kerkdienst beluisteren). Kerkradio was op dat moment een betaalbaar alternatief.

Kerkradio gaat via de ether (radiosignalen op speciaal voor kerkradio gereserveerde frequenties). In de kerktoren is een zender geplaatst die is aangesloten op de geluidsinstallatie van de kerk. Het bereik van deze zender is 7-8 kilometer. De kerk heeft hiervoor ook een zendvergunning van het Agentschap Telecom.

Om de vieringen te beluisteren is een kerkradio-ontvanger nodig. U kunt met die ontvanger desgewenst ook vieringen van andere kerken ontvangen (die ook met Kerkradio werken en binnen 7-8 kilometer van uw woning liggen). Eke kerk heeft een eigen kanaal.

Sommige locaties bieden kerkradio aan voor een vast bedrag per jaar. U krijgt dan de ontvanger in bruikleen. Bij andere locaties betaalt u een eenmalig bedrag voor de aanschaf van de ontvanger.

Een vrijwilliger van de locatie bezorgt de ontvanger bij u thuis en geeft uitleg over de eenvoudige bediening van de ontvanger (zoals aanzetten/uitzetten, geluid harder/zachter en desgewenst het kiezen van een ander kanaal om de vieringen van een andere kerk te beluisteren).

 

Pastorale noodwacht
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus
06-190 17 292

Uitvaart telefoon
Parochie Sint Paulus
06 - 24 85 52 01

Geen evenementen