Hoi jongens en meisjes,

Net als ieder jaar vieren we kerstmis met elkaar. Ook dit jaar is er voor jullie een speciale kinderkerstviering.

Kerstmis vier je met elkaar, daarom willen we dit jaar samen met de kinderen uit Eibergen Kerstmis vieren.

De kerk wordt mooi versierd, de lichtjes gaan aan, maar zonder jullie kunnen we natuurlijk geen Kerstmis vieren.
Dus neem je broertjes, zusjes, ouders, familie en vrienden mee, dan gaan we samen de geboorte van Jezus vieren.

We hopen jullie te zien op 24 december om 18.30 uur in de R.K. Mattheuskerk, Grotestraat 88 in Eibergen.

Van harte welkom.
Werkgroep Gezinsviering

De volkskerstzang 2019 is op zaterdagavond 21 december in de Grote Kerk in Neede en begint om 19.30 uur.
Het thema is "Er is een kind geboren".
Het koor Gospel Drive uit Gelselaar verleent haar medewerking met achter de piano Eelco Schuijl. Dirigente: Nardy Strijbos - Hilhorst
De samenzang wordt begeleid door Ab Heuvelink (orgel) en Ineke Visser (dwarsfluit).
Het collectedoel aan de uitgang is voor De Vlearmoesbus alhier.

De volkskerstzang wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Neede.
We hopen op een volle kerk!
KOMT ALLEN!

In Nijmegen is op 21 juli 2019 overleden frater Victor Vermeersch op de leeftijd van 91 jaar.
Zijn uitvaartdienst was op vrijdag 26 juli in de Dominicus kapel in Zorgcentrum Huize Rosa in Nijmegen, gevolgd door de crematie in Crematorium Jonkerbos.

Frater Victor was een van de Fraters Maristen die in het klooster aan de Rapenburg in Neede hebben gewoond en gewerkt. Hij was o.a. persoonlijk secretaris van deken G. Geurts en daarnaast actief voor de Maristencongregatie. Hij was tot 2001 secretaris van het kerkbestuur van de H. Caeciliaparochie Neede en verzorgde daarnaast van 1995 tot 1999 de opmaak van het parochieblad "Binding". Hij was initiator van het 1e uitgiftepunt van de Voedselbank in Neede (in het klooster aan de Rapenburg).
In januari 2011 verliet hij als laatste frater het klooster aan de Rapenburg waar hij dan 16 jaar heeft gewoond om zijn intrek te nemen in het Fraterhuis De Westerhelling in Nijmegen.

In dankbaarheid kijken wij terug op zijn inzet voor onze geloofsgemeenschap en de fijne samenwerking.

De H. Caeciliakerk aan de Borculoseweg 43 in Neede is de thuishaven van de Needse katholieke geloofsgemeenschap, bestaande uit ruim 2000 leden. Links van de kerk staat parochiecentrum "Het Achterhuis". De rooms-katholieke begraafplaats ligt net buiten het dorp Neede, aan de Hontjerweg (nabij de Hollandsche Molen). De locatie Neede is één van de zeven locaties van de St. Paulusparochie.

Specifieke informatie over de locatie Neede vindt u onder het kopje 'Neede'. Omdat steeds meer activiteiten op parochieniveau worden georganiseerd nodigen wij u ook uit om een kijkje te nemen bij de algemene pagina's van de St. Paulusparochie.

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292

07 dec 2019