24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

De H. Caeciliakerk aan de Borculoseweg 43 in Neede is de thuishaven van de Needse katholieke geloofsgemeenschap, bestaande uit ruim 2000 leden. Links van de kerk staat parochiecentrum "Het Achterhuis". De rooms-katholieke begraafplaats ligt net buiten het dorp Neede, aan de Hontjerweg (nabij de Hollandsche Molen). De locatie Neede is één van de zeven locaties van de St. Paulusparochie.

Specifieke informatie over de locatie Neede vindt u onder het kopje 'Neede'. Omdat steeds meer activiteiten op parochieniveau worden georganiseerd nodigen wij u ook uit om een kijkje te nemen bij de algemene pagina's van de St. Paulusparochie.

29 juni 2020

Werkgroep pelgrimage: wandeling