9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De H. Caeciliakerk aan de Borculoseweg 43 in Neede is de thuishaven van de Needse katholieke geloofsgemeenschap, bestaande uit ruim 2000 leden. Links van de kerk staat parochiecentrum "Het Achterhuis". De rooms-katholieke begraafplaats ligt net buiten het dorp Neede, aan de Hontjerweg (nabij de Hollandsche Molen). De locatie Neede is één van de zeven locaties van de St. Paulusparochie.

Specifieke informatie over de locatie Neede vindt u onder het kopje 'Neede'. Omdat steeds meer activiteiten op parochieniveau worden georganiseerd nodigen wij u ook uit om een kijkje te nemen bij de algemene pagina's van de St. Paulusparochie.