Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Elke laatste laatste vrijdag van de maand is er een oecumenische Gebedsdienst voor ouderen in de Grote Kerk in Neede. Alleen in december is deze gebedsdienst eerder, namelijk op de vrijdag voor de Kerstdagen.

De organisatie van de gebedsdiensten voor ouderen heeft in augustus 2020 laten weten: "Of de ouderendiensten vanaf eind september weer zullen plaatsvinden is op dit moment nog onzeker, gezien de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus. Zodra hier meer over bekend is laten we dat weten.""

vrijdag 25 september 2020: Mw. Ineke Nijland   (onder voorbehoud dus...)

De kerkdienst duurt van 14.30 uur tot 15.00 uur.
Daarna is er koffie/thee drinken tot 15.30 uur.
Bent u minder goed ter been, dan kunt u de Vlearmoesbus inschakelen om u naar de kerk en weer thuis te brengen.