Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De locatie Neede is sinds 8 oktober 2010 onderdeel van de St. Paulusparochie.

Op 31 oktober 2018 is een nieuwe beleidsplan gepresenteerd. Neede is één van de vier kerken in de St. Paulusparochie die zal moeten sluiten, uiterlijk 1 januari 2026. Er is nog geen sluitingsdatum bekend. Wat wel zeker is, is dat het sluiten van deze kerk niet betekent dat het geloof verdwijnt. Er blijven gewoon katholieken in Neede wonen. We blijven een gemeenschap vormen. Hoe we dat vorm gaan geven? Daar moeten we samen over nadenken. De locatieraad heeft twee avonden georganiseerd (op 8 oktober 2018 en 14 januari 2019) om met parochianen in gesprek te gaan over de toekomst.

In de rubriek "Over ons" vindt u meer informatie over:

• Locatiesecretariaat
  • De H. Caeciliakerk
  • Het Achterhuis
  • Actie Kerkbalans
  • Patroonheilige

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"