Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is gevestigd in parochiecentrum "het Achterhuis", links naast de kerk (Borculoseweg 43, 7161 GR Neede) en is geopend op woensdag (9.30-11.30 uur) en vrijdag (18.00-19.00 uur). Het secretariaat is telefonisch bereikbaar via 0545-286835. Behalve in de brievenbus aan de Borculoseweg kunt u uw post ook deponeren in de groene brievenbus rechts naast de ingang van het Achterhuis (tegen de zijmuur van de kerk).

U kunt er terecht voor o.a. het:

• opgeven van intenties
  • inschrijven als parochiaan
  • doorgeven van een adreswijziging
  • aanvragen van een doopbewijs
  • Aanvragen van ziekenbezoek of thuis de H. Communie ontvangen
  • reserveren van het Achterhuis
  • aanmelden voor activiteiten

Heeft u een vraag waarop het locatiesecretariaat niet direct een antwoord heeft, dan spelen zij uw vraag door naar de juiste werkgroep of persoon.

De St. Paulusparochie heeft in Groenlo een centraal secretariaat. Deze dient alleen ter ondersteuning van het pastoraal team, parochiebestuur en werkgroepen die actief zijn voor de hele Paulusparochie.