9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Naam   Functie
Pastoor H.A.M. de Jong    Voorzitter
Dhr. G.A.M. Slotman (Gerard)   Vice-voorzitter
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Secretaris
vacant   Penningmeester
vacant   Portefeuille Personeel
vacant   Portefeuille Gebouwen
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Portefeuille Begraafplaatsen
Dhr. B.M. Brockötter (Berry)   Portefeuille Communicatie

Het parochiebestuur van de St. Paulus vergadert ongeveer elke zes weken. Naar aanleiding van de bestuursvergadering verschijnt een nieuwsbrief bestemd voor de locatieraden, zodat de locaties op de hoogte blijven van de zaken waar het bestuur aan werkt.

Op verzoek worden locaties bezocht om te overleggen over bepaalde zaken. Verder is er meerdere keren per jaar een overleg met de voorzitters van alle locatieraden. En waar nodig worden rond bepaalde thema's bijeenkomsten georganiseerd voor alle locatieraden. Daarnaast zijn er ook regelmatig bijeenkomsten van de verschillende portefeuillehouders met de vertegenwoordigers van de locaties.

Via het centraal secretariaat kunt u in contact komen met de leden van het parochiebestuur.