Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Naam   Functie
Pastoor H.A.M. de Jong    Voorzitter
Dhr. G.A.M. Slotman (Gerard)   Vice-voorzitter
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Secretaris
vacant   Penningmeester
vacant   Portefeuille Personeel
vacant   Portefeuille Gebouwen
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Portefeuille Begraafplaatsen
Dhr. B.M. Brockötter (Berry)   Portefeuille Communicatie

Het parochiebestuur van de St. Paulus vergadert ongeveer elke zes weken. Naar aanleiding van de bestuursvergadering verschijnt een nieuwsbrief bestemd voor de locatieraden, zodat de locaties op de hoogte blijven van de zaken waar het bestuur aan werkt.

Op verzoek worden locaties bezocht om te overleggen over bepaalde zaken. Verder is er meerdere keren per jaar een overleg met de voorzitters van alle locatieraden. En waar nodig worden rond bepaalde thema's bijeenkomsten georganiseerd voor alle locatieraden. Daarnaast zijn er ook regelmatig bijeenkomsten van de verschillende portefeuillehouders met de vertegenwoordigers van de locaties.

Via het centraal secretariaat kunt u in contact komen met de leden van het parochiebestuur.