Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Tarieven van vieringen, misintenties, etc.

Tarieven van de begraafplaats

Continuïteitsbijdrage

RSIN (fiscaal) nummer: 002729374 (t.n.v. Parochie St. Paulus)

Pastoraal en bestuurlijk beleidsplan

Op 31 oktober 2018 zijn een nieuw pastoraal beleidsplan en een nieuwe bestuurlijk beleidsplan gepresenteerd.
Van de gezamenlijke beleidsplannen is ook een flyer gemaakt.

Pastoraal beleidsplan 2018-2021

Bestuurlijk beleidsplan St. Paulus 2018-2021

Flyer beleidsplannen 2018-2021

Preventiebeleid

Als parochie Sint Paulus volgen wij het preventiebeleid inzake seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag in de Rooms-Katholieke Kerk zoals vermeld op de website www.rkkerk.nl.
Dit beleid is via de onderstaande link te bekijken: https://www.rkkerk.nl/praktische-informatie-voor-bisdomparochie/preventiebeleid

Gedragscode pastoraat

De parochie St. Paulus hanteert de Gedragscode voor het pastoraat.

Collecteschema

Collecteschema 2020

Uitvaartbeleid

Op 1 april 2018 heeft het pastoraal team een folder uitgebracht over de mogelijkheden rond afscheid nemen van een dierbare.

Folder uitvaartbeleid pastoraal team

Begraafplaatsreglement

Sinds 1 oktober 2015 geldt het nieuwe begraafplaatsreglement van St. Paulus. Deze is goedgekeurd door het bestuur en door het Bisdom.

Begraafplaatsreglement St. Paulus

Per begraafplaats is er een bijlage met aanvullende bepalingen:

Beltrum  -  Eibergen  -  Lievelde  -  Neede  -  Rekken  -  Rietmolen