Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De St. Paulusparochie is op 8 oktober 2010 ontstaan door de fusie van 7 parochies (Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen) die in de jaren daarvoor al samenwerkten en een gezamenlijk pastoraal team hadden in het "parochieverband NOACH" (Noord Oost ACHterhoek).

Op 1 juli 2017 zijn de pastorale teams van de parochies St. Paulus en St. Ludger samengevoegd tot 1 team voor beide parochies. De centrale secretariaten van beide parochies zijn ook ondergebracht op dezelfde locatie.