9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De St. Paulusparochie is op 8 oktober 2010 ontstaan door de fusie van 7 parochies (Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen) die in de jaren daarvoor al samenwerkten en een gezamenlijk pastoraal team hadden in het "parochieverband NOACH" (Noord Oost ACHterhoek).

Op 1 juli 2017 zijn de pastorale teams van de parochies St. Paulus en St. Ludger samengevoegd tot 1 team voor beide parochies. De centrale secretariaten van beide parochies zijn ook ondergebracht op dezelfde locatie.