Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De parochie draagt de naam van Paulus, ook bekend als “de apostel van de heidenen”. Paulus werd (samen met Barnabas) uitgezonden door de heilige Geest. Hij was door God bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde. “Toen de heidenen dit hoorden, verheugden ze zich en spraken ze vol lof over het woord van de Heer, en allen die voor het eeuwige leven bestemd waren aanvaardden het geloof. Het woord van de Heer verspreidde zich over de hele streek.” (Hand. 8, 48-49).

De kerk wil ook in onze tijd missionair bezig zijn. De boodschap van God uitdragen, net als Paulus. Dat gaat verder dan alleen omzien naar de eigen mensen. We moeten op nieuwe manieren het geloof en het leven met elkaar verbinden. Daar ligt voor de Sint Paulus parochie een uitdaging.