Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Het kerkhof van de R.K. geloofsgemeenschap in Rekken bestaat uit twee delen.
Het oude gedeelte (links van de kerk) is niet meer in gebruik.

Het nieuwe deel ligt rechts van de kerk aan de Rekkenseweg en is vrij toegankelijk.

Er zijn behalve gewone graven ook kinder- en urnengraven

Het beheer en onderhoud vallen onder het werkveld gemeenschapsopbouw

Onder  de link kunt u de Kerkhof tarieven van de St. Paulusparochie vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder begraafplaats:

Dhr. H. Bos
Panovenweg 2