9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Het kerkhof van de R.K. geloofsgemeenschap in Rekken bestaat uit twee delen.
Het oude gedeelte (links van de kerk) is niet meer in gebruik.

Het nieuwe deel ligt rechts van de kerk aan de Rekkenseweg en is vrij toegankelijk.

Er zijn behalve gewone graven ook kinder- en urnengraven

Het beheer en onderhoud vallen onder het werkveld gemeenschapsopbouw

Onder  de link kunt u de Kerkhof tarieven van de St. Paulusparochie vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder begraafplaats:

Dhr. H. Bos
Panovenweg 2