9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Voor het overzicht van de vieringen in de H. Caecilia te Rietmolen klik hier.

Misintenties

Gedurende een half uur na de weekendviering is er in de pastorie gelegenheid om uw misintenties op te geven.
Ook kunt u de intenties opgeven door deze in een envelop met daarbij € 10,- in de brievenbus bij de kerk te deponeren.
Wij verzoeken u hierbij duidelijk te vermelden voor wie de intentie bestemd is en wanneer deze in de viering dient te worden opgenoemd.