Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Voor het overzicht van de vieringen in de H. Caecilia te Rietmolen klik hier.

Misintenties

Gedurende een half uur na de weekendviering is er in de pastorie gelegenheid om uw misintenties op te geven.
Ook kunt u de intenties opgeven door deze in een envelop met daarbij € 10,- in de brievenbus bij de kerk te deponeren.
Wij verzoeken u hierbij duidelijk te vermelden voor wie de intentie bestemd is en wanneer deze in de viering dient te worden opgenoemd.