9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De R.K. begraafplaats Rietmolen ligt achter de kerk.

(adres kerk: Pastoor C.M. van Everdingenstraat 34, 7165 AK Rietmolen)

Voor de R.K. begraafplaats Rietmolen is het begraafplaatsreglement van St. Paulus en de bijbehorende bijlage voor de locatie Rietmolen van toepassing.

Begraafplaatsreglement St. Paulus klik HIER

Aanvullend reglement R.K. begraafplaats Rietmolen klik HIER