Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Locatieraad

Voorzitter vacant
Secretariaat vacant
Vrijwilligersbeleid vacant
Onderhoud gebouw/terrein vacant
Kerkhofzaken/tuinonderhoud vacant
Liturgie/diaconie vacant
Budgetbeheerder vacant

Pastoraatsgroep

In Rietmolen is geen aparte pastoraatsgroep, dit wordt opgepakt door de leden van de locatieraad.

Werkgroepen

Avondwakegroep Ingrid Wielens
Begrafenisleidster Antoinet ter Braak-Wielens
Communie rondbrengen Dinie Essink