Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

In het leven loopt het niet altijd zoals we het zelf graag zouden willen. Soms zitten dingen ons tegen. Soms zitten we ook onszelf en of elkaar in de weg. Die momenten dat we zelf tekort schieten kunnen we voorleggen aan Jezus Christus. Hij heeft ons het sacrament van Boete en Verzoening gegeven. Daarin nodigt hij ons uit om onze schuld aan Hem voor te leggen. Dan kan Hij ons in zijn liefde vergeven. Het is geen moment van straf, maar een ontmoeting met de genezende liefde van Jezus. De ervaring van het sacrament kan een grote opluchting zijn en nodigt uit om verder te leven in dankbaarheid en vreugde.
In het sacrament van Boete en Verzoening spreekt Gods Barmhartigheid. Een mens die oprecht om vergeving vraagt, mag bij God altijd opnieuw beginnen en krijgt vergeving voor zijn/haar zonden. Op vaste momenten kunt u het sacrament van Boete en Verzoening ontvangen in onze parochie. Zie het vieringenrooster op de website of in het parochieblad.

Voor een biechtgesprek kunt u een afspraak maken met:

Pastoor De Jong
T:  06 - 1237 9793

Pastor Den Hartog
T:  06 - 5733 0330

In deze video wordt uitleg gegeven over de betekenis van de biecht.