9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Als u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen om daar de Heilge Communie te ontvangen, bestaat de mogelijkheid dat iemand bij u thuis komt om u daar de Heilige Communie te geven. De mogelijkheden hiervoor zijn beperkt. Neem contact op met het secretariaat van uw locatie of met het centrale secretariaat om te bekijken wat er mogelijk is.