9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Bisschoppen, priesters en diakens zijn de gewijde bedienaren in onze kerk.
Mannen die zichzelf de vraag stellen of zij geroepen zijn tot het kerkelijke ambt van priester of diaken kunnen contact opnemen met een van de pastores.

Het Ariëninstituut is het huis voor vorming en opleiding in het aartsbisdom Utrecht.

Informatie kan ook bij
Drs. P. Kuipers, rector,